FİRMA DETAYLARI

Klima Temizleme

 Ankara / Çankaya

Ankara şehrinin Çankaya ilçesinde faaliyet gösteren Klima Temizleme firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Klima Temizleme
Tel:0(312)3957799
Cep:0(532)7081761
3.45
Paylaş
Web:www.klimatemizleme.com
Adres:Harbiye mah. Hürriyet cad. 12/4 Çankaya / Ankara

Soğutma sistemlerinizin bakımlarının uzman ekipler tarafından yapılıyor olması tüm sorunların ortadan kalkacağı anlamına gelmemelidir. Unutulmamalıdır ki sistemlerde kullanılacak olan temizleme kimyasalının da soğutma sistemleri için hayati önemi vardır. Soğutma sistemlerimizde kullanılacak temizleme kimyasalı sistemi temizlerken sisteme zarar vermemelidir. Temizleme amacıyla pek çok sistemde kullanılan asit içerikli bileşenler bu sistemlere büyük zararlar vermektedir ve soğutma sisteminin – klimalarımızın kullanım ömrünü her kullanımda daha da kısaltmaktadır. Bu sebeple “Klima Temizleme” olarak hiçbir metale zarar vermeyen ve korozyona sebep olmayan ürünlerimizi sizlere sunuyoruz.

“Klima temizleme” ürünlerimiz ile soğutma sistemlerinizde oluşan ve sistemi olumsuz etkileyen yapıları gidermesi için( toz, kir, yağ, küf, mantar vb. ) tüm klimalarda, chiller gruplarında, havalandırma kulelerinde, araçlarınızda kısacası tün soğutma sistemlerinde güvenle kullanabilirsiniz.